Kerntherapie in Petten

Voor alternatieve behandelmethoden, onze ’Kerntherapie’ geheten, kunt u op afspraak zonder verwijzing bij ons terecht. We bieden verschillende behandelvormen aan. U leest er hier meer over.

We beginnen de behandelingen met een vraaggesprek, waarin we ons een beeld vormen over de aard van uw klachten. Ook vindt er een lichamelijk onderzoek plaats. De combinatie van de antwoorden uit het vraaggesprek en de resultaten van het lichamelijk onderzoek resulteren in een behandelvoorstel. Wat ons betreft geniet het de voorkeur wanneer u zelf een actieve rol speelt bij uw herstel.

Nieuws

Voorkom Alzheimer: investeer 10 minuten per dag

“Craniosacraaltherapie is een zachte, gemakkelijk te leren, betaalbare techniek die wanneer consequent 10 minuten per dag toegepast, Alzheimer en dementie aanzienlijk kan verminderen en voorkomen in een paar weken tijd” aldus Michael Morgan.
In zijn zijn nieuwe boek, Preventing Alzheimer’s in just 10 minutes a day, gaat hij hier dieper op in.

Lees meer
COPD in de basisverzekering

Met ingang van 1 januari 2019 wordt fysiotherapie bij COPD voor patiënten met GOLD II en hoger vanaf de eerste behandeling vanuit de basisverzekering vergoed. Maar hoe werkt dit?

Lees meer
PNE: Nieuwe innovatieve therapievorm in onze praktijk!

PNE (Percutaneous Needle Electrolysis) is een therapievorm waarbij onder controle van echobeeld een dry needling naald precies in het aangedane deel van een structuur wordt ingebracht en vervolgens kort een galvanische stroom toegediend krijgt.

Lees meer